Laddar...
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!
Brookfield Underwriting
Blev medlem:
19 december 2015
Inlägg:
1
Mottagna gillanden:
4

Brookfield Underwriting

Företag

Forumsponsor
  1. Det finns inga kommentarer på Brookfield Underwritings profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Vi är Brookfield Underwriting och brukar presentera oss som ”Sveriges ledande specialist på försäkring av värdeföremål”. Brookfield har nära samarbeten med flertalet av de mest exklusiva och anrika klockbutikerna i hela landet. Vi erbjuder en allriskförsäkring som är särskilt framtagen för att skydda klockor – vare sig det gäller nyinköpta föremål eller pre-owned. Många av våra kunder försäkrar även sina samlingar med oss.

  Förutom klockor och smycken försäkrar vi även konst och annan dyrbar egendom. Vi har även en specialförsäkring för exklusiva hem (villahemförsäkring).

  Gemensamt är att egendomen vi försäkrar skyddas av Lloyd´s of London, med 300 år erfarenhet av specialförsäkring. Våra kunder kan känna sig extra trygga om olyckan skulle vara framme.

  Vi är glada och stolta att få vara en av Klocksnacks officiella sponsorer. Vi hjälper dig gärna med frågor kring försäkring – du är hjärtligt välkommen att kontakta oss!

  Med vänliga hälsningar
  Brookfield Underwriting