Laddar...
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!
MartinMyhrman
Senaste aktivitet:
17 maj 2016
Blev medlem:
27 oktober 2015
Inlägg:
8
Mottagna gillanden:
6
Kön:
Man
Från:
Ludvika

MartinMyhrman

Torpare, Man, från Ludvika

MartinMyhrman sågs senast:
17 maj 2016
  1. Det finns inga kommentarer på MartinMyhrmans profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Man
  Från:
  Ludvika
  Mitt riktiga klockintresse väcktes under min studietid i Gävle, jag har alltid uppskattat fina klockor och aldrig varit den som köpt en klocka för 200 kr. Det som fick mig att uppskatta det mekaniska hantverket, automatiska klockor faktiskt är, var att jag ärvde ett IWC fickur efter min morfar. Jag har fått uppgifter på att detta fickur lämnades in på service år 1946 och då måste de ha bytt ut bommen då denna inte är original från IWC.

  Det märkvärdigaste jag äger efter den är en Vostok-Europe Gaz 14 dualtime, det är även denna klocka som syns i min profilbild. Jag har också en gammal guldcertina med kvartsverk som jag även den har ärvt av min morfar. Jag skulle väldigt gärna utöka min klocksamling, drömmen är en fin Brequet men budgeten räcker tyvärr inte i dagsläget.