Laddar...
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!
Strapped
Senaste aktivitet:
19 december 2015
Blev medlem:
11 november 2015
Inlägg:
1
Mottagna gillanden:
2
Kön:
Man
Födelsedag:
mars 10
Hemsida:

Strapped

Torpare, Man

Strapped sågs senast:
19 december 2015
  1. Det finns inga kommentarer på Strappeds profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Man
  Födelsedag:
  mars 10
  Hemsida:
  http://www.strappeduf.com
  Vårt uppdrag på Strapped UF är att erbjuda män och kvinnor en möjlighet att köpa prisvärda, kvalitativa och eleganta klockarmband. Med hjälp av att se och förstå behovet kan vi erbjuda våra kunder en produkt till rätt pris. Vi erbjuder förstklassiga Perlon band med överkomliga priser. Våra klockarmband är personliga varor som är väldigt eleganta som passar till alla tillfällen. Man kan enkelt byta klockarmbandet för att skapa en annan karaktär. Vi kommer att släppa en begränsad kollektion där man kan designa sitt eget klockarmband efter sina egna behov för att skapa en unik känsla. #GetStrapped!