Laddar...
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!
Unicorn Watches
Senaste aktivitet:
13 oktober 2016
Blev medlem:
24 maj 2016
Inlägg:
50
Mottagna gillanden:
165
Kön:
Man
Hemsida:

Unicorn Watches

Bonde, Man

Unicorn Watches sågs senast:
13 oktober 2016
  1. Det finns inga kommentarer på Unicorn Watchess profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Man
  Hemsida:
  http://www.unicornwatches.com/
  Min första klocka var (och fortfarande är en stål Date 15200) och den har varit min enda klocka under en lång tid. Jag hade helt enkelt inte tid och fokus för att låta detta intresse växa. Men det har alltid varit där, tills jag beslutat att i slutändan om du inte gör vad du gillar i livet, vad är kvar av den.

  Självklart har en jag lista med dröm klockor, det som jag kallar för unicorn watches. Först kom en Daytona i stål, sen blev det en Omega Speedmaster och däremellan kom en 1967 Navitimer med en grym patina. Det finns fortfarande ett antal klockor på listan naturligtvis och vissa kommer och vissa gå. Senaste tillskottet är en 1680 Submariner i stål från 1978, i fantastiskt skick. Vi får se vad som händer härnäst. Som ni kanske förstår är vintage mitt stora fokus, patina, plexiglas och tecken på tiden som går.

  När jag letar efter en klocka vill jag inte kompromissa, trots allt är livet för kort för att bära tråkiga klockor