• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

1803, 18038 eller 18238

Målarn

The Steak
Fryken skrev:
Gamla DD är för liten för dig broder! :D

Äähh tycker du de verkligen :cry: ???

Ingen på forumet som vill bytlåna sin DD mot min GMT över 1-2dar?? Och Nej jag kommer inte att jobba med din klocka :D haha!!

DrDre skrev:
Målarn skrev:
DrDre skrev:
Den här har fått rätt mycket handledstid. Det är en double quickset. På ett tunnare armband i kroko eller struts och med slät ring så blir den ju väldigt dressig.

<a class="vglnk" title="Link added by VigLink" rel="nofollow" href="http://i853.photobucket.com/albums/ab96/wolfnilsson/IMAG0489-1.jpg[/img"><span>http</span><span>://</span><span>i853</span><span>.</span><span>photobucket</span><span>.</span><span>com</span><span>/</span><span>albums</span><span>/</span><span>ab96</span><span>/</span><span>wolfnilsson</span><span>/</span><span>IMAG0489</span><span>-</span><span>1</span><span>.</span><span>jpg</span><span>[/</span><span>img</span></a>]

[img]<a%20class="vglnk"%20title="Link%20added%20by%20VigLink"%20rel="nofollow"%20href="http://i853.photobucket.com/albums/ab96/wolfnilsson/IMAG0508.jpg[/quote"><span>http</span><span>://</span><span>i853</span><span>.</span><span>photobucket</span><span>.</span><span>com</span><span>/</span><span>albums</span><span>/</span><span>ab96</span><span>/</span><span>wolfnilsson</span><span>/</span><span>IMAG0508</span><span>.</span><span>jpg</span><span>[/</span><span>img</span><span>][/</span><span>quote</span></a>]

Läcker!! Men jag måste ha med länk!!

masterkiller skrev:
Den senaste referensen är snyggast....

Den har väl polerade luggar till skillnad mot dom tidigare?...och är väl lite fetare generellt!
<a class="vglnk" title="Link added by <a class="vglnk" title="Link added by VigLink" rel="nofollow" href="http://www.viglink.com/"><span>VigLink</span></a>" rel="nofollow" href="<a class="vglnk" title="Link added by VigLink" rel="nofollow" href="http://farm4.static.flickr.com/3182/2666030865_c0963c0733_b.jpg[/img"><span>http</span><span>://</span><span>farm4</span><span>.</span><span>static</span><span>.</span><span>flickr</span><span>.</span><span>com</span><span>/</span><span>3182</span><span>/</span><span>2666030865</span><span>_</span><span>c0963c0733</span><span>_</span><span>b</span><span>.</span><span>jpg</span><span>[/</span><span>img</span></a>"><span>http</span><span>://</span><span>farm4</span><span>.</span><span>static</span><span>.</span><span>flickr</span><span>.</span><span>com</span><span>/</span><span>3182</span><span>/</span><span>2666030865</span><span>_</span><span>c0963c0733</span><span>_</span><span>b</span><span>.</span><span>jpg</span><span>[/</span><span>img</span></a>][/quote]

Den är så jävla snygg!! Denna är 18238??[/quote]

Det är motsvarigheten till en 18238 fast iom den släta ringen så har den annan ref. Kommer inte ihåg numret (får väl skylla på att det är ju en gubb-klocka så då är det väl acceptabelt att ha lite problem med minnet :D ).

Jag håller med Masterkiller om att den nya sexsiffriga är snyggare. Den har bandhorn som är polerade vilket jag tycker är finare än borstade, och jag tror också att den släta ringen är lite rundare och att boetten lite bulligare (vilket jag inte gillar så mycket jämfört med den lite smäckrare femsiffriga). Min absoluta favoritkombination är dock en sexsiffrig 36mm med slät ring, oysterlänk och vit urtavla. Som den här:

<a class="vglnk" title="Link added by VigLink" rel="nofollow" href="http://www.chrono24.se/rolex/day-date-president-yellow-gold--id1740142.htm?dosearch=true&query=Rolex+118208&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm"><span>http</span><span>://</span><span>www</span><span>.</span><span>chrono24</span><span>.</span><span>se</span><span>/</span><span>rolex</span><span>/</span><span>day</span><span>-</span><span>date</span><span>-</span><span>president</span><span>-</span><span>yellow</span><span>-</span><span>gold</span><span>--</span><span>id1740142</span><span>.</span><span>htm</span><span>?</span><span>dosearch</span><span>=</span><span>true</span><span>&</span><span>query</span><span>=</span><span>Rolex</span><span>+</span><span>118208</span><span>&</span><span>resultview</span><span>=</span><span>list</span><span>&</span><span>searchexplain</span><span>=</span><span>1</span><span>&</span><span>sortorder</span><span>=</span><span>1</span><span>&</span><span>dosearch</span><span>=</span><span>true</span><span>&</span><span>urlSubpath</span><span>=/</span><span>search</span><span>/</span><span>index</span><span>.</span><span>htm</span></a>[/quote][/quote]

De nyare reffen som Masterkiller snackar om är den också 36mm??

Riktigt Fin den du visa men nu är vi uppe i 150k hahah FAN!!
 

Singular

Rolex
2-Faktor
Borstat är alltid snyggare än polerat. Polerat ser billigt och hafsigt ut - en snygg borstning framhäver färg, form och känsla.
 

DrDre

Patek
Singular skrev:
Borstat är alltid snyggare än polerat. Polerat ser billigt och hafsigt ut - en snygg borstning framhäver färg, form och känsla.

Nu blir det lite OT men jag håller inte med dig om att borstat alltid är snyggare än polerat, obeaktat kontexten. Vissa saker är ju snyggare och blir väldigt eleganta om de är blankpolerade och kan se rätt tråkiga ut om de är borstade (tex en 15 år gammal vigselring är ju inte direkt skitsnygg). Och oftast är det kanske en kombination av av borstat och blankt som är snyggast. Den klocka som står högst på önskelistan för mig just nu, tycker jag är ett väldigt lyckat exempel på hur man kombinerar borstat med blankt. En IWC 5001 (lånade bilder):

Port16.jpg


Port07.jpg



Port10.jpg
 

paradis

Audemars
Champagne tavlan är vacker,men jubileum blå tycker jag är vackrare......
 

Bilagor

  • IMG_0867.jpg
    IMG_0867.jpg
    740 KB · Visningar: 220

paradis

Audemars
En Quartz..? ock Rolex,det som jag tyckte om på denna klocka var tyngden,väger säkert 200gr om inte mer..!!! Rolex Texano,låter en Amerikan....född i Schweitz.
 
Topp