Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad 24mm Hirsch Heritage x 2

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av m8rt, 16 oktober 2016.

 1. m8rt
  Trådstartare

  m8rt Stadsbo

  Inlägg:
  416
  Från:
  Stockholm
  Halloj forumet. Jag har 2 hemmamodifierade Hirsch Heritage, 24x22, en grå och en tan. Det gråas spänne gick snabbt sönder så jag ersatte det med ett mer stabilt, men då passade inte hålet speciellt bra, så jag gick lås med hålstansen. Hade dock inte världens bästa fokus när jag gjorde det, men det syns inte så väl när man har det på sig. Några av hålen på det andra har breddats på liknande sätt och skäl. Trots moddandet är inte banden använda speciellt mycket och är helt klart fräscha fortfarande. Det gråa har suttit på en klocka i lådan en stund bara, tror inte ens det har varit utomhus. Jag tänkte mig typ 300 spänn för båda eller något åt det hållet alt. motsvarande. Jag skickar också med ett par tuber för de som är lite mer Paneristis än alla andra. Frakt kan tänkas ingå. F2F i Stockholm kan också fungera såklart. Jag hoppas mina skräpiga foton duger. Är ni galet missnöjda så får jag väl ta tillbaka banden. :) Tack för annonsplats.

  IMG_0503.jpg IMG_0504.jpg
   
  Senast ändrad: 16 oktober 2016
Sjöö Sandström Royal Straps