Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Angående mögelpassarounden!

Diskussion i 'Diskussion' startad av theargonaut, 14 september 2012.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Friends of KS

  Inlägg:
  8.673
  Från:
  Sthlm
  Jag är en orolig mögelentusiast ;)

  Vad händer med mögeldinkan? Tror nog att betydligt fler skulle vara intresserade om det fanns något konkret exempel på mögel. En fundering jag själv har är, hur går själva inföskaffandet till? Köps den på Kaplans eller vad? Funktiostestas den och servas den först? Ge mig och andra gärna exempel på vad ett lämpligt mögel skulle kunna vara? Är det något man kanske skulle vilja ha på riktigt, eller är det bara något kostigt skit från Tratten, som knappt fungerar, och som endast riktiga mögelentusiaster möjligen ser tjusningen i? Tänk Spencers, Davvans, NiklasArvids, Pers, TorNets, Denkes med många fleras mögelsamlingar. Blir kanske lite mer intressant då? Förstår att det beror en hel del på budgeten, men som sagt så är jag övertygad om att fler skulle joina, om man förstod på ett ungefär, vad som ska passas runt. Kom igen och anmäl er nu alla patina-/wabi-/mögel-/vintageälskare! Länge leve mögel! Släng in Din fundering/åsikt/lösning här Du med!
   
Mårtenssons ur Brookfield