Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Arsenal by Stjärnurmakarna

Diskussion i 'Vintage' startad av Ariste, 29 maj 2013.

 1. Ariste
  Trådstartare

  Ariste Biskop

  Inlägg:
  3.241
  Från:
  Västerort
  Hittade denna fina Arsenal för en tid sedan och har haft manuella varianter tidigare men det är min första med automatverk. Arsenal var Stjärnurmakarnas egna märke under 50- och 60-talet och är en perfekt gåva till den inbitna Gunners-fanatikern. Designen från den här tiden är fantastiskt, så otroligt fina tavlor och att så många går att hitta i fint skick idag beror till viss del på de verk från AS och ETA som ofta huserades i boetter från Arsenal, Atlantic, Lagonda m fl. De kostar en spottstyver så håll utkik efter godbitar som dessa när ni cruisar loppisar i sommar! :)

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Mr_Jonas, Fabian, Denke och 2 andra gillar detta.