Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Beg affär och AP kunskaper?

Diskussion i 'Diskussion' startad av cab, 31 december 2012.

 1. cab
  Trådstartare

  cab Friends of KS

  Inlägg:
  3.045
  Är lite sugen på en beggad AP ROO men känns väl inte helt säkert att köpa en klocka för ca 100k från en privatperson(f2f) utan referenser. AP är ju inte direkt kända för att vara billiga om något skulle vara strul med urverk osv.

  Klockan är från 2007 och ej tidigare servad det är ju 5 års intervaller så det borde ju vara dags nuom man går slaviskt efter årtal.

  Klockan fick nytt glas inkl trycktest, täthetsservice och putsning i år av Nymas ur. Detta pga av repa i glaset, borde ju varit en rätt bra smäll om det blir en repa i glaset. Kan urverket skadats?

  Har någon här gjort upp beg affärer hos tex Nymas eller Kaplans? Vad kostar det och vad hjälper de till med?

  Har själv bara köpt klockor runt 10k när det handlat om begagnade klockor tidigare och mina kunskaper om AP är väldigt begränsade.


  Mvh
  cab
   
 2. Per

  Per Björklövens finest

  Inlägg:
  5.808
  Varför inte be säljaren lämna den på service och sen köper du den för priset ni är överens om + vanliga servicekostnaden som på en ROO med 3120-verk är kring 8k om inget oväntat dyker upp. Då vet du att den allt är som det ska och klockan är nyservad. Kostnaden är du ändå beredd på iom den är i serviceintervallet.
   
Mårtenssons ur Brookfield