Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Borsta Bandhorn/luggarna 16610

Diskussion i 'Hemslöjd, modd och fix' startad av gustavc, 27 maj 2014.

 1. gustavc
  Trådstartare

  gustavc Stadsbo

  Inlägg:
  261
  Från:
  Örebro bosatt Shanghai
  Jag vart osäker på om tråden skall ligga här eller i diskussion, men vi kör ändå!

  Jag har alltid förespråkat CapeCod som ett alternativ för att ta bort mindre repor, vi vet alla hur bra det funkar. I torsdags var jag på besök hos en vän och gav honom ett 2pack med capecoddukar.

  Nu visar det sig att han råkat komma åt översidan av ena bandhornet och råkat polera upp ytan något i ytterkant. Inget som inte går att åtgärda förhand.

  Nu till den gyllene frågan vad bör man använda för kornighet på ev. slippapper för att åtgärda detta, på Rolex Armband funkar grön scotsbrite men borstningen på bandhornen är något grövre?

  Någon som bättrat på dessa borstningar själv?
   
 2. Aurum

  Aurum Gubbsnygg

  Inlägg:
  12.384
  Spontant skulle jag avråda från både cape cod och sandpapper om det inte är så att man verkligen vet vad man gör. Få kan hålla ytorna plana på sportrolex. Vill gå så långt att säga att det nästan är omöjligt. Jag har gjort det själv men då var inte utgångsytan plan eller fin. Den grovhet rolex har på sina bandhorn har jag mycket svårt se att man kan matcha för hand.
   
 3. gustavc
  Trådstartare

  gustavc Stadsbo

  Inlägg:
  261
  Från:
  Örebro bosatt Shanghai
  nej det gäller så klart att maska av och vara väldigt försiktig. Sen var inte min plan att han skulle kliva på Suben.. Aja han får skicka ner den hit så får vi lämna in den till Engströms!