Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Breitling: Spänna fast Bezel-ringen

Diskussion i 'Diskussion' startad av dabalos, 29 december 2013.

 1. dabalos
  Trådstartare

  dabalos Torpare

  Inlägg:
  7
  Hej
  Jag har en Breitling Chronomat, 40,5mm herrur vars Bezel har lossnat. Tror den heter så...det är alltså den ringen som man kan snurra och som sitter runt glaset och har 15, 30, 45 ingraverat.

  Hur kan jag laga den? Kan man det? Kan jag göra det själv eller måste jag lämna in den och kan ni lämna några tips isåfall om till vem?

  Tacksam för alla svar!
   
 2. yonsson

  yonsson Kikuchiyo Kobra Kai

  Inlägg:
  28.451
  Från:
  GBG
  Hur 17 gick det till? Den är ju skruvad. Skruvarna på sidorna ska vara utskruvade, lägg därefter klickringen mellan boetten (klockhuset) och bezeln. Den böjda stålpackningen ska ligga i spåret. Se till att den inte kläms. Tryck dit den med en bok och ditt knä tills den klickar fast, skruva därefter in skruvarna.

  Edit: Eller är skruvarna bara kosmetiska? I så fall är det bara att klämma dit den igen.
   
 3. dabalos
  Trådstartare

  dabalos Torpare

  Inlägg:
  7
  Jaa du... det är en bra fråga. Plötsligt föll den bara av?!? Gällande skruvarna så går de att skruva på dem men jag kan inte se att de skruvas ut eller in? Man ser inte det på insidan av Bezelen...det är liksom en ring ivägen :) eller hur jag nu ska beskriva det.
  Jag vågar inte riktigt skruva på dem så mycket för om det är kosmetika så kanske de faller bort men det går alltså att vrida på dem... har stoppat in ett rakblad och testat att vrida dem lite och det funkar?!?!
  Har du något tips?
   
 4. Boris Balkan

  Boris Balkan Fark you!

  Inlägg:
  2.997
  Upp med bilder för tusan! :snaphappy:
   
 5. dabalos
  Trådstartare

  dabalos Torpare

  Inlägg:
  7
  Hej igen
  Jag misstänker faktiskt att det är kosmetika skruvar. Jag har klämt dit ringen och den klickar när man snurrar på den men den sitter inte tajt intill Boetten...man kan se att den inte riktigt sitter tajt mot den och dessutom så kan man lätt ta bort Bezelen genom att bara trycka lite hårdare med naglarna.

  Jag förstår inte hur det kan ha gått till eller vad jag ska göra.
   
 6. dabalos
  Trådstartare

  dabalos Torpare

  Inlägg:
  7
  Boris Balkan gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield