Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Byta länk på Seiko SSB067p1

Diskussion i 'Diskussion' startad av Sjoning, 2 september 2015.

 1. Sjoning
  Trådstartare

  Sjoning Torpare

  Inlägg:
  29
  Hallå!
  Jag har alltid bara köpt klockor för att bära de som de är utan att ens tänkt tanken på att byta länk, urtavla eller dylikt. Och om jag har tänkt den tanken har jag genast sprungit iväg till den lokala klockdoktorn för hjälp. Men nu ni kamrater så har dagen kommit, jag har införskaffat mig en Seiko SSB067p1 för att kanske lite lätt börja experimentera själv. Enligt en god vän så var just Seiko bra att lära sig meka med. Och då föll jag lite för SSB067p1 som verkade helt okej trevlig.

  Men nu kommer min första fråga/ fundering/utmaning. Jag tänkte byta armbandslänk på klockan. Och är barnsligt förtjust i Jubilee eller president länk. Men när jag kollar runt för att beställa länk så slås jag av tanken - hur vet jag att just denna länk passar min klocka. Är det någon på rak arm som kan länka till en sida med en armbandslänk som passar min klocka eller hur går jag till väga för att det inte ska bli fel. Jätte tacksam för svar.
  Mvh Sjoning
   

  Bifogade filer:

Mårtenssons ur Brookfield