Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

C24 vs webbshop

Diskussion i 'Diskussion' startad av Rullplanka, 21 februari 2015.

 1. Rullplanka
  Trådstartare

  Rullplanka Bonde

  Inlägg:
  96
  Har aldrig handlat genom C24 och undrar om det är någon fördel att handla genom dem gentemot samma handlares egna webbshop? Tänkte ifall man kanske kan få nån hjälp av C24 om nått skulle gå åt skogen om man handlat genom dem?
   
 2. Lowe92

  Lowe92 Bonde

  Inlägg:
  144
  Har inte heller handlat på C24 men även om dem kanske inte kan hjälpa dig så har ju handlaren ett extra incitament att hjälpa dig eftersom han annars får en dålig status på C24. Så även om C24 själva inte kan göra något (vilket de säkert kan i vissa fall) hade jag nog handlat genom sidan.
  Lycka till med köpet!
   
 3. Wemb

  Wemb Friends of KS

  Inlägg:
  357
  ssl gillar detta.
 4. Guinness

  Guinness Borgare

  Inlägg:
  678
  Från:
  Umeå
  Finns något som heter trusted buy eller liknande på c24 vilket innebär att de agerar mellanhand. Inte testat själv men hört bra om det här någonstans.
   
 5. yonsson

  yonsson Kikuchiyo Kobra Kai

  Inlägg:
  28.463
  Från:
  GBG
  Använder du kortet på säljarens hemsida så har du stöd genom VISA/MasterCard, så det borde inte göra någon skillnad. Samma grej om du använder paypal.
   
Mårtenssons ur Brookfield