Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Cash is not king

Diskussion i 'Diskussion' startad av wayne, 13 mars 2015.

 1. wayne
  Trådstartare

  wayne Friends of KS

  Inlägg:
  3.564
  "
  IT: SWATCH HAR SNART OCKSÅ KLOCKOR MED BETALNINGSFUNKTION

  Direkt-SE 2015-03-13 15:42
  STOCKHOLM (Direkt) Swatch, som är världens största klocktillverkare, ska också börja tillverka klockor som kan användas att betala med. Genom att klockorna får bluetooth och NFC kan de också visa notiser från mobiltelefonen, skriver nättidningen Cnet.
  Men trots att Swatch nu också börjar göra "smarta klockor" har de inga planer på att krångla till saker och ting i onödan.
  "Vi vill inte tillverka en liten mobiltelefon till din handled. Andra kan göra det. Samsung har gjort det, Sony har gjort det. Alla gör det", sade Swatchs vd Nick Hayek i ett samtal om bolagets finansiella resultat enligt Reuters.
  Swatch har totalt 18 procent av den globala klockmarknaden om man räknar in bolagets högprofilerade märken Omega, Longines och Calvin Klein. De nya Swatchklockorna med bluetooth och NFC kommer att börja säljas redan i maj.
  I Kina kommer betalning med klockorna att bli möjligt genom ett avtal med China Unionpay. Ett avtal med Visa ska enligt Cnet också vara på väg."
   
  Erik1 gillar detta.
 2. Aron

  Aron Stadsbo

  Inlägg:
  243
  Från:
  Borås
  Det mest förvånande med det måste väl ändå vara att Calvin Klein anses som ett högprofilerat märke inom klockor!! För mig är Calvin Klein fortfarande kalsonger mm!
   
 3. wayne
  Trådstartare

  wayne Friends of KS

  Inlägg:
  3.564
  Kanske vi får se en ny Omega 300$
   
 4. Erik1

  Erik1 Friends of KS

  Inlägg:
  2.962
  Från:
  Stockholm
  Faktiskt ganska intressant. Speciellt med de nya kortläsarna som har en sensor på sidan, bara hålla fram handleden och knappa loss!
   
Mårtenssons ur Brookfield