Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Tillbakadragen Casio AD-520 helmetallbeater analog/digital, 500kr (Atlantic Milano, Perlon sålda)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Case, 11 januari 2016.

 1. Case
  Trådstartare

  Case Borgare

  Inlägg:
  675
  Från:
  Den andra sidan
  Dags att rensa lite!

  image.jpg

  Casio AD-520. Fantastisk beater på 22mm beige Nato strap. Bredd över 42mm. Tung och kraftig i metall med skruvat lock och skön känsla i vridringen. Ej trycktestad. Kurvad digital-display med två tidszoner, datum, alarm och stoppur. Håller tiden som en quartz. Skick enligt bild. Hairlines på boetten, några mindre repor i på vridringen samt hairlines som försökt poleras bort på glaset, syns bara i viss vinkel. Snygg och ovanlig tuffing i robust 90-talsdesign som du inte behöver vara rädd om. NYTT PRIS 500kr jämt 550kr Pris 580sek inkl frakt i vadderat kuvert. image.jpg

  -----
  ATLANTIC MILANO ÄR SÅLD
  Först ut en Atlantic Milano i väl använt skick. Tavla och visare enligt bild. Bredd utan krona aprox 38mm. Håller tiden ok. Länken är vintage, tunn men riktigt trevlig. Vintage allroundklocka med zontavla till lågt pris, säg att du ärvt den efter morfar så får den en kul proviniens. Annars, köp den för länkens skull, 18mm bred. ;) Pris 200sek inkl frakt i vadderat kuvert. image.jpg image.jpg

  -----

  BANDEN ÄR SÅLDA
  Brunt och grått 20mm brett Perlon, köpa nya på forumet och använda max tre gånger var. 65sek styck eller 110sek för båda inkl frakt.
  image.jpg

  Väl mött!
   
  Senast ändrad: 22 januari 2016
  Torsse, Totte, Gringubben och 1 annan gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps