Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Chrono24 Klocka

Diskussion i 'Diskussion' startad av Wazem, 20 maj 2015.

 1. Wazem
  Trådstartare

  Wazem Torpare

  Inlägg:
  5
  Hej, jag är medveten om att jag har lagt ut väldigt många trådar om klock köp och liknande. Jag har tillslut bestämt mig för att till juni köpa en klocka. Först så tänkte jag köpa en Certina DS 1(som första klocka) men har växlat lite till och från en begagnad klocka. jag tror att jag vet vilken klocka jag ska slå till på. Men eftersom att klockan finns på Chrono24 så är jag lite misstänksam över klockan. Eftersom att jag har hört att det finns många som "Scammar". Jag har även läst att många inte har fått sin klocka eller så är den fake så därför tänkte jag att fråga proffsen, klocksnack medlemmarna.

  http://www.chrono24.se/omega/geneve-automatic-vintage-automatico-36-mm--id3169706.htm

  Verkar detta vara en seriös säljare eller en riktig klocka. Jag vet att säljaren har en egen fysisk butik och det känns bättre men vill veta vad ni tycker.

  Tack
   
 2. HolyCrap

  HolyCrap Bonde

  Inlägg:
  179
  Portofino gillar detta.
 3. Affe

  Affe Una vida loca

  Inlägg:
  9.326
  Från:
  En annan del av Söping
  Detta med att köpa från nätet är ju alltid svårt! Går inte bara att lita på om säljaren är trusted seller osv, har man otur så kan ju något hända, så är det ju! Jag har personligen handlat från C24 flera gånger utan problem, klockorna har alltid varit som utlovat eller bättre. Men jag har även gjort min research också, dessa verkar ju ha någon sorts butik av något slag iaf.

  Beträffande klockan kan jag inte säga 100 att den är äkta, då jag inte känner igen modellen. Men efter lite snabb koll på C24 så fanns det dock en till lika dan Geneve. Be dom skicka bilder på urverket så kan du ju jämföra.

  https://www.chrono24.se/omega/genev...=2&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

  Googlade även på Luxury & Jewels och fann detta.

  https://www.google.se/?gfe_rd=cr&ei=Mv9dVYfkCoSr8weFl4G4AQ#q=luxury+jewels+armellini+44

  Som sagt var så är det aldrig fel att göra sin research, = att köpa säljaren. Lycka till med klockan och jakten.
   
Mårtenssons ur Brookfield