Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Citizen 8110

Diskussion i 'Diskussion' startad av rogart-63, 16 november 2013.

 1. rogart-63
  Trådstartare

  rogart-63 Biskop

  Inlägg:
  4.591
  Från:
  Vettet.
  Köpte mig en Citizen 8110 på bukten .Verkar funka bra bara generatorn eller vad man kallar det som är lite skramlig .Lagret verkar dåligt . Har ett annat problem och det är att verket inte sitter fast ordentligt .Saknas det nåt tro ?Verkskruvar finns som fäster i en yttre stålring. Men det yttre ringen sitter löst i boetten .Trodde den skulle sitta tight om man drog åt boettlocket men icke . Har inte hittat nån sprängskiss heller .Där skulle man ju kunna se hur det sitter ihop .Kanske nån som har en liknande .Och så är kronan fel men den är på gång .Tacksam för hjälp .

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Pope gillar detta.
 2. Pope

  Pope Borgare

  Inlägg:
  527
  Från:
  långt långt ut.......
  Cooooool!
   
Mårtenssons ur Brookfield