Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad CWC G10

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av audotcom, 27 september 2016.

 1. audotcom
  Trådstartare

  audotcom Friends of KS

  Inlägg:
  712
  Från:
  Södertälje
  Hej! Efter ett kortare tag på handleden så får denna CWC gå vidare. Ball klocka med bakgrund inom brittiska militären. Köpt här på forumet för ca en månad sedan, den är köpt ny av föregående ägare. Mäter ca 37mm i diameter. Allt från nyköp (Box, papper och grått Nato) fås med och även ett sandfärgat Nato som även sitter på nu. Med tillåtelse av föregående ägare (han skrev en grymt bra annons) så lägger jag även ut en länk till den: http://klocksnack.se/threads/cwc-g10-15-1200-ink-frakt-obs-text-tung.60033/. Priset sätter jag till 1200kr, vilket jag gav för den. Ingen retur då pengarna går till annat och då den fortfarande är under garanti. Kan tänka mig ett byte mot en Seiko SKX. Lite bilder: IMG_5742.JPG IMG_5738.JPG IMG_5739.JPG IMG_5740.JPG IMG_5741.JPG Tack KS för annonsplats och grymt forum!
   
Sjöö Sandström Royal Straps