Laddar...
Delicate Vintage Johannesens
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Säljes Cykelsadel Fizik

Diskussion i 'Lifestyle Köp & Sälj' startad av marw, 9 oktober 2016.

 1. marw
  Trådstartare

  marw Stadsbo

  Inlägg:
  278
  Från:
  Stockholm
  Lite långskott men någon klocksnackare kanske har behov.
  Ett styck Fizik Aliante vs mg. Satt på en gt grade carbon av årsmodell 2015. Cyklad på under ca 4 månader. Inga skador eller märken på sadeln men lite färgskav på railsen. Detta syns ej när den är monterad men om du vill kan jag spraya på lite svart ny färg. Kostar över tusenlappen i Sverige men kan köpas för typ 900 från europeiska handlare på nätet. Tänkt pris 300kr om den hämtas i sthlm annars tillkommer önskad frakt. Vid f2f ingen retur men vid frakt så självklart retur inom en vecka men då står du som köpare för bägge fraktkostnaderna. IMG_20161008_120755.jpg IMG_20161008_120748.jpg