Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Dåligt minne.

Diskussion i 'Hemslöjd, modd och fix' startad av Exxet, 14 februari 2016.

 1. Exxet
  Trådstartare

  Exxet Borgare

  Inlägg:
  558
  Pillade isär en klocka för ett tag sedan för att byta packningar, hade inga som passade förrän nu, och nu har jag totalt glömt ordningen på delarna, brukar fota lr göra en anteckning men inte den här gången, i a f så är det en Seiko 7015-8000 det gäller, pusherpackningar se bild, någon som vet ordningen, har fått ett svar på ett annat forum att ordningen ska vara: packning, bricka och fjäder med packningen i botten av pushern, vet inte om jag tänker fel men gör packningen ngn nytta i botten av pushern:confused: lr ska ordningen vara som på bilden, det ska sitta en låsbricka i spåret för att hålla kvar pushern.

  P1070094.jpg
  20111009_6d24ae.JPG lånad bild men min ser likadan ut.
   
 2. rogart-63

  rogart-63 Biskop

  Inlägg:
  4.603
  Från:
  Vettet.
  Skulle gissa på att den skall sitta i den ordingen du har på din bild. Möjligen om fjäder sak vara åt andra hållet? Låsningen sitter väl på insidan?
   
 3. Exxet
  Trådstartare

  Exxet Borgare

  Inlägg:
  558
  Tycker oxå att det verkar logiskt med den ordningen, och ja det ska sitta en liten låsbricka (clips) på insidan av caset, lite annan konstruktion än på 6139/8 där packningen sitter i ett spår och med verkringen som låsning.