Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Dagens klocktabbe

Diskussion i 'Diskussion' startad av Babinus, 28 augusti 2015.

 1. Babinus
  Trådstartare

  Babinus Friends of KS

  Inlägg:
  677
  Om det inte redan finns en liknande tråd, tänkte jag att det kunde finnas en där vi rapporterar direkt från skämshörnan med påsatt dumstrut. Vad som helst från att ha tappat dyrgripen från relingen på Finlandsfärjan till lite lindrigare som att ha ställt den fem timmar fel. Äldre tabbar platsar också.

  Ett exempel skulle kunna vara när jag för ett halvår sedan glömde att det inte var dykaren som satt på när jag klev in i duschen. Där satt den gamla guldisen med vattenskydd ingetalls på. Jag hade bonnröta. Den tickar än.

  Dagens klocktabbe var att dra upp en yrvaken manuellmekanisk och när jag skulle ställa datumet valde jag av någon anledning att titta på en automat som legat några dagar för länge i krubban. Kunde ha fått en allvarlig konsekvens om jag inte dragit en snabbtitt på tidningsomslaget.

  Jag kunde ha gått på jobbet imorgon.
   
  HeliDive, Warwian och Jonte73 gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield