Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Datejust storebror, eller stora lillebror?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Johanw, 6 oktober 2014.

 1. Johanw
  Trådstartare

  Johanw Friends of KS

  Inlägg:
  516
  Från:
  Lomma
  Har en datejust 1603 sedan innan men får aldrig använda den då frun tagit den till sitt hjärta. Titta på att skaffa en till men kändes tråkigt att skaffa en likadan så började snegla på alternativ. Sneglat på Tudors jumbovarianter men inte ofta man ser dom till salu, åtminstone inte här på KS. Så när jag hittad en till bra pris så slog jag till för att ha se om det var något att ha.
  Direkt slår det mig hur mycket större den är. Har mätt med digitalt skjutmått för att det inte ska vara en synvilla men den är bara 2mm större i boetten och 3mm lugg till lugg. Tjockleken är marginelt större men ser spontant mycket fetare ut. Mer som en sub-boett. För dom som tycker datejusten är liten är detta ett bra alternativ. Problemet är att hitta någon som har en för att testa den på armen innan köp.
  Referens på klockan är 90800 och serienummer placerar den 1979-80.

  WP_20141006_11_08_32_Smart 1.jpg
  WP_20141006_11_14_06_Smart 2.jpg
   
  Man, Bauuer, Syven och 7 andra gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield