Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Defekta Rolex på Kaplans?

Diskussion i 'Diskussion' startad av carlanton, 4 mars 2013.

 1. carlanton
  Trådstartare

  carlanton Biskop

  Inlägg:
  2.991
  Var på Kaplans idag för att se om de hade något kul. I skyltfönstret stod en 16710 från 1986 som de säljer för 25' (plus avgiften). Otroligt möglig och äcklig och med en vridring som inte alls gick att rubba. Tjejen bakom disken tyckte att "det kunde ju vara en bra affär eftersom att jag kan serva den och polera den, då blir den ju mer värd". Alltså 30 000 + 6 000 för en gammal coke-GMT utan tillbehör. Är ingen expert på Rolex, men...

  Inne i butiken finns en fullset Sub Date från 2005 i rätt bra skick och till ett hyggligt utropspris. Men, vridringen satt nästan helt fast. Jag lyckades flytta den några klick, sedan tog det helt stopp. Kanske är lättåtgärdat, men jag antar att det kan bero på att den fått en rejäl smäll.

  I beskrivningarna på Kaplans hemsida står det ingenting om att vridringarna är trasiga, brukar man inte räkna det som ett fel? GMT:n var så äcklig och sliten att det kanske inte var helt oväntat, men Submarinern var ändå i väldigt gott skick i övrigt.
   
Mårtenssons ur Brookfield