Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Doxa - ett klart lysande undantag

Diskussion i 'Diskussion' startad av Eric Jajjamensan P, 11 september 2012.

 1. Eric Jajjamensan P
  Trådstartare

  Eric Jajjamensan P Sektledare

  Inlägg:
  1.990
  Från:
  Spexeryd
  Har aldrig ägt en Doxa. Har inte sett en live. Men nu är jag riktigt positivt inställd. Jag jagar som bekant sponsring till Passarounden. Många kontakter med i många fall likgiltigt bemötande, men förvånade ofta ganska arrogant inställning. Jag har jobbar ett yrkesliv med marknad och sälj och måste säga att jag är en smula förbryllad. Men skit samma.
  Plötsligt har jag med Doxa att göra. Omedelbart, positivt bemötande. En ärlig glädje över att ha blivit utvald (nåja, bred håv i detta skede). Och blam så har vi ett respekterar märke som aktivt vill vara huvudsponsor. Rätt fet Passaroundklocka! Så för er anmälda så in och skriv om det är acceptabelt eller ej i passaroundtråden.
   
Mårtenssons ur Brookfield