Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

Eloge till Farfars Klocka

Diskussion i 'Diskussion' startad av par, 12 oktober 2013.

 1. par
  Trådstartare

  par Friends of KS

  Inlägg:
  6.014
  Sällan man har o göra med någon där man får flera svar per dag på mailen. Kan bara säga att jag är imponerad av ett grymt bemötande. Tyvärr inget jag tycker man är bortskämd med.
   
  Bojke, Omen, plattfot och 2 andra gillar detta.
 2. slimjim

  slimjim Rösten från Bro

  Inlägg:
  5.144
  Aldrig fel med lite old school kundbemötande. Håller med om att det är alldeles för ovanligt i dessa dagar. Även om jag fick ett förbaskat bra bemötande på krons senast.
   
 3. Boris Balkan

  Boris Balkan Fark you!

  Inlägg:
  2.997
  Axel är en klippa och är mycket bra att ha att göra med. Han gjorde en fullservice på min Omega Seamaster från 1965 och den går hur bra som helst efter.
   
 4. Rozzy

  Rozzy Friends of KS

  Inlägg:
  4.302
  Från:
  Stockholm
  Axel (Farfars ur) är en riktigt hyvens man som gör bra servicar och reparationer. Han får mina varmaste rekommendationer!
   
 5. DrSbaitso

  DrSbaitso Friends of KS

  Inlägg:
  928
  Från:
  Uppsala
  Jag stämmer in i lovsången. Hade tre klockor hos honom på service, där han letade fram ett nytt originalglas till den ena, och erbjöd ett väldigt bra pris på ett originalband med signerat spänne till den andra. Väldigt bra kommunikation!
   
 6. Pappi

  Pappi Lilla Fridolf

  Jag har lämnat många klockor till Axel och kan bl.a. konstatera att han tar sina garantier på största allvar. Jag kan varmt rekommendera honom.
   
 7. DrDre

  DrDre Friends of KS

  Inlägg:
  2.441
  Jag får väl också hänga på då. Jag gillar honom. Han är ju lite av en klurig uppfinnarjocke som jag tror gillar lite ovanligare projekt som tavelrenoveringar etc. Alltid trevligt att växla några ord med också.
   
Mårtenssons ur Brookfield