Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

En fråga om exakthet

Diskussion i 'Diskussion' startad av Andsan, 29 mars 2014.

 1. Andsan
  Trådstartare

  Andsan Borgare

  Inlägg:
  790
  Från:
  Täby
  Vad kan man kräva när det gäller exakthet gällande en Rolex Submariner 16613. Min fortar sig 8 sek på 16 timmar. Tänkte lämna in den till Nymans i dag om det är så att den är utanför normen.

  Tack på förhand

  /Anders
   
 2. RDFG

  RDFG Stadsbo

  Inlägg:
  400
  Från:
  Värmland
  Du kan kräva att den går inom COSC eftersom den är certifierad enligt den stanadarden.Har för mig att det är -4 +6 sek/dygn eller liknande. Kan dock vara så att klockan behöver en service.
   
 3. Andsan
  Trådstartare

  Andsan Borgare

  Inlägg:
  790
  Från:
  Täby
  Tack för infon. Jag hade för mig att det låg runt det du nämnde. Den är servad hos Nymans juni 2012 och har fortat sig hela tiden men jag har inte brytt mig så mycket om det. Garantin går ut om några månader och därför tänker jag reklamera servicen och få den med bättre exakthet. Sedan är det något skräp innanför glaset som de lyckades pula in sist så det får också åtgärdas.

  /Anders.S
   
  LongCon gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield