Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

En klassiker!

Diskussion i 'Diskussion' startad av Dinkanspiel, 1 oktober 2016.

 1. Dinkanspiel
  Trådstartare

  Dinkanspiel Torpare

  Inlägg:
  5
  Brukar inte babbla så mycket här, men ni vet hur det blir efter ett par glas vin en lördagkväll när polarna är på krogen och frugan har somnat på soffan. Då bjuder jag på den här klassikern. Nån kanske har missat den. Många andra kommer ihåg med glädje över vilka serier som gjordes på den gamla goda tiden (2002) eller andra med pinsamhet. Kommer ni ihåg? Ledtrådar är de episka citaten; "Gör det inte, du får ju 10 bra klockor för den där!" Och "Käften! Det här är min grej. Ni har era radhus och ungar och grejer. Jag har en Breitling nu!"
  Tål att ses flera gånger. Klippet jag tänker på gäller första minuten. Tänker bara på en hur en polare som kör Breitling (OWG) kan ha agerat när han köpte sin.

   
  Lukkan gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield