Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

En konstig fågel

Diskussion i 'Vintage' startad av JwJ, 27 juli 2016.

 1. JwJ
  Trådstartare

  JwJ Torpare

  Inlägg:
  17
  Hej på er. Har varit ute i kylan ett tag men klockintresset har inte svalnat, men nu har jag kört fast iom mitt senaste klockköp och skulle behöva lite hjälp. Ropade in en färgglad fågel förra veckan, en Leopard Super och jag har kammat noll info och kuriosa... tror Leopard är ett märke som såldes i Finland under 50-70 talet, that's about it...modellen känns vänligt standard för tiden, urtavlan tycker jag påminner lite om tidiga certina ds. Har nån sett och hört nåt kul om denna eller dess dubbelgångare? Tänkte öppna och kika urverket senare idag, ingen aning om vad som sitter i. 20160727_091702.jpg 20160727_092749.jpg
   
  Joakim, Daytona96, theargonaut och 8 andra gillar detta.
 2. Martin Lovasz

  Martin Lovasz Borgare

  Inlägg:
  828
  Från:
  Göteborg
  Stämmer bra det och de hetta "Valiokellot-Valiokorut Oy". Man importerade flera märken och sålde men hade även Leopard som sitt egna märke.
   
  JwJ gillar detta.
 3. JwJ
  Trådstartare

  JwJ Torpare

  Inlägg:
  17
  Där ser man, tack för den infon Martin! Intet vidare intressant hände när jag kollade verket, vet inte vad som sitter i, hittade inga refferenser eller stämpel som antydde något mer intressant. Oavsett så gillar jag denna färglada oddball :)