Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Erfarenheter, dela med er! Ämnet: handla utomlands!

Diskussion i 'Diskussion' startad av Sebastian, 18 juli 2013.

 1. Sebastian
  Trådstartare

  Sebastian Torpare

  Inlägg:
  36
  Har inte riktigt hittat någon tråd, eller annan information om att handla utomlands. Med utomlands riktar jag mig mot landskapen utanför EU där tull och moms gäller.

  Har handlat 100tals gånger utomlands, visserligen mindre grejer. Men också stora, riktigt stora grejer som då fått åka på ena ordentliga käftsmällar på gränserna till Sverige med fina extra lappar i brevlådan.

  Kan inte bara vara jag som fått upp ögonen för Amazon? Priserna är ju billigare än rea!
  Hur har det sett ut för er när ni handlat klockor från Amazon.com? Då syftar jag på diverse olika avgifter som ni åkt på, tull, moms, taxes o allt vad det kan va. Eller har ni rent av åkt rakt igenom?

  Har fått lära mig ta slutgiltiga priset x1.3 så får man slutsumman på ett ungefär med tull & moms. Sedan ska inte postens fasta avgift på 100kr glömmas.

  Ser fram i mot och höra era erfarenheter, gissar att ett flertal av er beställt från Amazon och andra siter från Staterna och Asien.

  Share your experience!

  Mvh Sebastian :)
   
 2. Sebastian
  Trådstartare

  Sebastian Torpare

  Inlägg:
  36
Mårtenssons ur Brookfield