Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

För oss som är lite kantiga....

Diskussion i 'Vintage' startad av Olma, 10 oktober 2016.

 1. Olma
  Trådstartare

  Olma Torpare

  Inlägg:
  6
  P1060223.JPG P1060222.JPG P1060218.JPG P1060217.JPG 30 och 40-tals herrklockor upplevs ofta väldigt små mot dagens. Bär man en sådan idag så är det inte ovanligt att man får kommentarer liknande "har du en damklocka?". Orsaken till att herrklockorna blev mindre tror jag delvis var en reaktion på att man var dödligt less på att släpa omkring på dom stora tunga fickuren. Här är några av mina rektangulära som jag gillar, dom är i storleksordningen 23 x 40 mm. Tyvärr finns inget ur med namnet Rila representerat som det står på den duk som klockorna ligger på men den är fin tycker jag och säkert från tiden. Kanske någon annan här på Klocksnack kan visa upp en Rila?
   
  Senast ändrad: 10 oktober 2016
 2. Rolfen

  Rolfen Stadsbo

  Inlägg:
  362
  Från:
  GBG
  Dykarsjuk gillar detta.
 3. Olma
  Trådstartare

  Olma Torpare

  Inlägg:
  6
  Hej Rolfen! Tack för tipset, känner mig faktiskt lite vilsen och ovan här på forumet angående var man ska skriva. Det är ju så klart bättre om man hamnar rätt med sina inlägg i redan befintliga passande trådar.
   
  Stroboman gillar detta.