Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Köpes Fin vintageklocka som pensionspresent - även av privatperson

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Rock_N_Ron, 24 juni 2014.

 1. Rock_N_Ron
  Trådstartare

  Rock_N_Ron Friends of KS

  Hej igen,

  Söker en fin vintage dressklocka att ge bort i pensionspresent till en gammal trotjänare i mitt företag.
  Efter info ang. momsavdrag etc. från min revisor så framkom att jag visst kan köpa från privatperson, vilket jag inte trodde; så hit me with your best shot! Jag kommer dock att kräva ett kvitto med objekt/namn/personnummer/adress, så om du tycker det är jobbigt, så är ingen affär aktuell... ;)

  den ska vara pålitlig & i bra skick. Goda referenser/god urverkskunskap värderas högt, då detta ska bli en present & det är ju inte så kul att behöva serva den efter bara en kort tid.

  Budget max 5 000-6 000:-, gärna (men absolut inte nödvändigt) guld och av "välkänt" varumärke; typ Omega, Tudor, Tissot, Longines etc. Inte föööööör liten - gärna 35-36 mm.

  Se min gamla WTB här: http://www.klocksnack.se/threads/fin-vintageklocka-med-möjlighet-till-momsavdrag.25760/ och diskussionstråden ang. momsavdrag eller inte här: http://www.klocksnack.se/threads/köpa-vintageklocka-med-momskvitto.25759/

  Hör av er!
   
  gurta_g, Bojke och Gummo gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps