Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Fortis Marinemaster Super Compressor Reissue

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av m8rt, 8 december 2013.

 1. m8rt
  Trådstartare

  m8rt Stadsbo

  Inlägg:
  416
  Från:
  Stockholm
  Köpte den här fina Fortisen av Micke L (som i sin tur köpt den av Rösehag) för ett par månader sedan. Micke sålde den för att den kändes lite för stor, men på min handled satt den som en smäck. Dock har jag hittat en annan klocka som jag vill ha och behöver därmed lite pengar. (Jag är uppenbarligen "utbytare", inte "samlare".)

  Fortis Marinemaster Super Compressor Reissue, byggdes efter originalritningar 2002 av NOS-delar, innehar ett riktigt bra Swiss ETA 2783 med fantastisk power reserve, 42mm exkl. kronor, 22mm mellan hornen och 49,5mm från horn till horn. Domglaset är helt fantastiskt, det kommer jag sakna mest. Kommer på originalgummi med Fortis-spänne samt ett mysigt lädernato och ett nyinköpt Strapcode MiLTAT Kevlar med matchande röda stygn. Skicket på klockan är otippat strålande, endast några små tämligen osynliga scratches. Det mesta som ser skit ut på bilderna är just bara lite skit (dvs. damm).

  4200 kr 3800 kr inkl. rek inom Sverige, hur låter det?

  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  JackRasmus, Olof, Mako och 4 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps