Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Fråga till Rolexexpertisen

Diskussion i 'Diskussion' startad av Airbus, 9 mars 2013.

 1. Airbus
  Trådstartare

  Airbus Stadsbo

  Inlägg:
  379
  Från:
  Stockholm
  Hej,

  Hur ofta lanserar Rolex nya modeller och hur ofta uppdaterar de befintliga? Den nya GMT'n tex. Kom ut typ 2007 - när kan man tänka sig att det kommer ett helt nytt utseende? Modeller som inte säljs lika mycket -typ som MG (vad jag har förstått) - tenderar Rolex att plocka bort dessa modeller ur sortimentet? Antar att de aldrig sänker priser på mindre populära modeller?

  Lite intresserad av deras strategier. En sak jag gillar är just att man kan köpa en sub som sett likadan ut i 30 år...
   
 2. Porsan

  Porsan Capitão de mar e guerra

  Inlägg:
  3.986
  Från:
  De sju haven...
  Väldigt sällan skulle jag säga, de senaste åren har det hänt en hel del med stora uppgraderingar av befintliga modeller och större versisioner av DD och DJ men tidigare har det mest varit "små" förändringar, tex vitguldsindex på subbar och GMT ist för målade och safir ist för plexi, kanske inte små för oss här på forumet men för gemeneman. Nya subbarna och GMT är ju "helt" nya modeller med fetare case och keramiska vridringar och solida länkar. Och nej dom plockar sällan bort modeller, alla modellerna har funnits väldigt länge med undantag för MG som kom tillbaka för några år sedan i en ny verision. Priserna har dom mig veterligen aldrig sänkt i modern tid, men dom är väldigt duktiga på att höja.
   
 3. Singular

  Singular Företag Forumsponsor

  Inlägg:
  2.168
  "Nya" modeller är en definitionsfråga - jag skulle påstå att det är närmare 25 år mellan generationsväxlingarna hos Rolex (bortsett från mindre facelifts).
   
 4. JoberMan

  JoberMan Politruk

  Inlägg:
  3.255
  Från:
  Minsk, Vitryssland
  :)
   
 5. morrism

  morrism Friends of KS

  Inlägg:
  3.450
 6. hans

  hans Petrus Kenicius

  Inlägg:
  494
  Från:
  Väster om hEden
  milgauss
   
 7. JS

  JS Friends of KS

  Inlägg:
  10.510
  Tror de har höjt i snitt med 7,5% per år de senaste 30 åren... :shock:
   
 8. paradis

  paradis Friends of KS

  Inlägg:
  3.753
  Från:
  Malmö
  Tror inte dom behöver,nya modeller.Dom som redan finns,säljes otroligt bra ock med en prisökning på ca.7-9% varje år.Rolex är mycket stabilt märke.Hoppas att dom behåller det så.Sedan finns några modeller som kanske inte har sålt som tänkt,Milgauss.....!!!!
   
Mårtenssons ur Brookfield