Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Går i tankar efter att köpa en Omega 3572

Diskussion i 'Diskussion' startad av zazuki, 27 februari 2016.

 1. zazuki
  Trådstartare

  zazuki Bonde

  Inlägg:
  132
  Från:
  Stockholm
  Håller på att sälja min första lägenhet och gjort en bra deal så det ska firas med min första "dyra" klocka, och jag är rätt insnöad på en speedy. Har tittat runt lite och velat mellan 3570 och 3573, just för att jag vill ha 186X-uret men gillar att jag kan se uret på den ena men gillar hesaliten på den andra.
  Så fick jag tipset om 3572, det verkar ju helt perfekt. Om någon har synpunkter eller egna bilder att dela med sig av på 70, 72 eller 73 skulle det uppskattas!
  Det finns dock inte jättemånga ute på marknaden och de tillverkas ej längre heller. Har aldrig beställt något så dyrt över nätet, men om säljaren är trusted osv, är det legit liksom? Vad händer om paketet skulle försvinna osv? n00b som gärna lyssnar på era historier!

  mvh :)
   
 2. willbur

  willbur Friends of KS

  Inlägg:
  1.400
  Från:
  Stockholm
  Jimpa gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield