Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

Tillbakadragen GMT Master 16700

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Uffe, 5 oktober 2013.

 1. Uffe
  Trådstartare

  Uffe Biskop

  Inlägg:
  2.160
  Jag var på Bergströms i Gbg med Andheg häromdagen och fick feeling. Först var det bara en långsiktig plan som började smidas i skallen på mig, men jag har redan efter ett par dagar passerat the point of no return, så därför har det nu blivit dags att låta denna skönhet gå. Det är en 16700, u-serie från slutet av 90-talet, swiss-only tavla. Lug holes och luminova; det bästa av två världar :) Jag köpte den av Dr Watch för ca 1 1/2 år sedan och den har varit en fantastisk följeslagare sedan dess. Boxar, cert, certhållare, inköpskvitto, ja, rubbet är med, plus ett Coke-insert och ett Svart insert! Jubilee-länkt i fint skick, men med den stretch jag tycker man kan förvänta sig efter många års användning, en ny låsskena (clasp) monterades på länken hos Bergströms för 1100 kr för drygt ett år sedan. Ett fint svart skinn nato från Singular kommer också med. Referenser finns här på KS.
  Pris: 37 000 kr.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
Sjöö Sandström Royal Straps