Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Godbitarna hos MM300; var mer hittar man dem?

Diskussion i 'Diskussion' startad av ironcastle, 21 september 2014.

 1. ironcastle
  Trådstartare

  ironcastle Borgare

  Inlägg:
  752
  Från:
  Söder om Stan
  Har ganska nyligen införskaffat en Seiko Marinemaster 300. Fantastiskt ur! Sitter just och studerar ännu "outforskade" delar av den. Tänker närmast på ändbitarna i länken som verkligen är 3-dimensionella i sitt utseende och enormt väl genomarbetade.

  Nåväl, nu till frågan; det finns ett antal attribut hos den som gör den speciell. Och faktiskt i mitt tycke, till ett relativt lågt pris. Frågan ja, hur gick det med den... MM300 har monocoque boett vilket gör den platt på armen. Behagligt!! Var hittar man det mer? Låset är finjusterbart på armen, vilket nyttjades friskt i sommarvärmen som var. Jag vet att detta finns på dyra Rolex:ar, samt att Tudor Pelagos nyttjar det. Tyckte mig även se det på Ploprof:en, som ju också är monocoque. Pelagosen är ju inte hysteriskt dyr, men det skulle jag nog säga att såväl Rolexen är och även Ploprofen.
  Så var mer hittar man det finjusterbara spännet? Var mer hittar man monocoque? Någon som kan hinta?
   
Mårtenssons ur Brookfield