Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Goldfingersorologi.it

Diskussion i 'Diskussion' startad av keso, 3 september 2014.

 1. keso
  Trådstartare

  keso Torpare

  Inlägg:
  35
  Någon som har erfarenheter av att handla av dom? Har både kontaktat via chrono24 och mailat direkt från deras hemsida men inte fått något svar. Jag hittar inget när jag söker här på dom, men dom verkar seriösa och har bra omdömen på facebook. Det står att dom ska svara inom 24tim, men hittills har jag inte hört något.

  Tack på förhand
  /Kalle
   
 2. Snutti

  Snutti Bonde

  Inlägg:
  55
  Från:
  Stockholm
  Fått någon respons keso?
   
 3. Chuck

  Chuck Friends of KS

  Inlägg:
  4.969
  Tycker oxo de svårt att få respons med utländska gråhandlare/AD per mail, men å andra sidan kan jag se det framför mig hur många som frågat pris/byte/prut osv.

  Räcket du lägger ut en sketen soffa på blocket så får du 99% "förhandlare" på dig, 30-40 mail om dagen är de värsta jag varit med om. Tippen next time [emoji2]
   
Mårtenssons ur Brookfield