Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Tillbakadragen Grand Seiko SBGM001 GMT Fullset 2002

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av n1tro, 15 maj 2015.

 1. n1tro
  Trådstartare

  n1tro Friends of KS

  Inlägg:
  441
  Hej!

  En Grand Seiko SBGM001 säljes, årsmodell 2002. Den producerades från 2002-2010, är i riktigt fint skick och har tryckts under våren här utan anmärkning. Går fint med och ska ha bra amplitud enl urmakare. Inga dings. Vet inte om den servats tidigare, och vill man öppna för att kolla servicestämpel tror jag den måste skickas till UK/Japan (kan rättas om jag har fel).

  Fullset från 2002; ytterboxen har tappat lite färg på ovansidan. Mitt pris är 26 000 kr helst F2F i Stockholm. Vid köp F2F, ingen retur. Vid skick kan vi komma överrens om något. Känner att den helt enkelt måste släppas - finner att jag använder den andra alldeles för mycket. Det finns bilder från en annons då den förra SBGM som såldes här var denna.

  Mvh
   

  Bifogade filer:

  azcii, Vaktel, Bozz och 7 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps