Laddar...
Delicate Vintage Johannesens
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Säljes Handväska - JC de Castelbajac

Diskussion i 'Lifestyle Köp & Sälj' startad av Roffe, 6 september 2016.

 1. Roffe
  Trådstartare

  Roffe Borgare

  Min flickvän och jag har nyligen flyttat ihop och vi har därför börjat, för det mesta, lägga kläder osv vi ej vill ha i myror-containrar. Denna betingade tydligen lite värde och ska därför inte skänkas sa hon. Jätte svårt att hitta referenser på pris tydligen, googlat som en tok och bara hittat en som hade samma färger, den låg för 260€. Hittat flertalet andra likadana, fast helfärgade bara, dessa ligger också runt 240-300€.

  Den är 4-5 år gammal men endast använd MAX 2 gånger. Den kommer i tillhörande "väskpåse". Hon tänker sig ett pris på 1800 inklusive frakt. F2F Örebro (vissa datum i Linköping) annars skickas den som sagt med REK och då krävs förskottsbetalning via swish. Retur ifall väskan skulle vara trasig eller något annat fel, dock ej om du/ni ångrar er eller inte gillar den i verkligheten. Har försökt få rättvisa bilder.


  IMG_3015.jpg IMG_3016.jpg IMG_3017.jpg IMG_3010.jpg IMG_3011.jpg IMG_3012.jpg IMG_3013.jpg IMG_3014.jpg