Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Helson Sharkmaster 600

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av denjohan, 15 december 2014.

 1. denjohan
  Trådstartare

  denjohan Friends of KS

  Den har varit en riktig favoritbeater, men nu är nytt på ingång så nu får Sharkmastern gå. Stor och tung dykare som fungerar utmärkt. ETA 2824-4 automatverk under huven, bidirectional vridring i akryl och låsknapp i aluminium. Vridringen rör sig precis som den ska, inga trögheter och distinkta knäpp mellan varje steg. Mörkblå tavla, klassiska svärdsvisare. Rejält tryck i lumen. 24 mm bandbredd. Håller tiden inom 10 sekunder / dygn. Bra gångreserv. Datum växlar när det ska. I mycket bra bruksskick, dvs man ser att den varit använd, men inga större märken. Lite smårepor på spännet. Litet färgavskav på låsknappen, se bild. Vridringen har lite hairlines, men inga större repor. Boetten med små hairlines på undersidan, annars utan märken.

  Levereras med ett original Helson sharkmesh med våtdräktsförlängning, ett superbekvämt armband. Dessutom medföljer ett svart gummistrap, även det Helson, i isofranestil, ett rött Bonetto Cinturini gummistrap (mmm, vanilj) samt ett orange tropicaktigt strap i jag tror det är silikon. I originalbox med certifikat.

  5000 kr skickat och klart eller F2F i Stockholm. SÅLD! Returrätt inom 24 timmar efter det att du tagit emot klockan och inga frågor ställes, men du får stå för returfrakt. Ingen returrätt vid F2F.

  IMG_0056.JPG IMG_0055.JPG IMG_0058.JPG IMG_0057.JPG IMG_0053.JPG IMG_0052.JPG
   
  hideousKojima gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps