Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Tackar! Testar deTinad? Kör på 100 grader och höj om det behövs närmre ankomsten.
Hur gick det??
Hur var vinet??Gick käpp rätt åt helvete!
Blev segt som sattan det enda som blev bra var svampsåsen som kokades lika lång tid. Hasselbackspotatisen sket sig med, sämsta hittills.
Svärmor hävdade bestämt att det var köttets fel och inte verktygets
Fuckade upp en fransyska.......höll jag på att skriva..
Körde också fransyska förra helgen med samma resultat......tror det är fel säsong för fransyska
Men de kan bli lite torra, finns inte mycket fett i dem.Fransyska behöver tid, gör sig bäst ett par timmar i en gryta