Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Heuer Autavia 7763

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Carlton, 6 juli 2015.

 1. Carlton
  Trådstartare

  Carlton Stadsbo

  Inlägg:
  460
  Hej,

  Ger KS en chans att knipa denna underbara och alltmer svårfångade Heuer Autavia ( ref 7763c MH ), annars får den gå till utlandet.

  Klockan mäter 42mm utan krona och fungerar utmärkt på alla typer av läder samt även nato, 20mm mellan luggarna. Sedan jag köpte klockan har jag bytt en verkhållare, vid detta tillfälle konstaterades att den var ren och fin inuti. Huruvida detta är ett kvitto på att det inte föreligger ett servicebehov låter jag vara osagt. Däremot är det värt att nämna att klockan är mjuk i uppdraget och att jag inte har något att anmärka på gången / gångreserven. Kronograffunktionen fungerar felfritt.

  Utvändigt är klockan i ett fint men patinerat skick, den är ju trots allt cirka 45 år gammal. Glaset har ett invändigt chipp nära klockan 12. Slutligen vill jag poängtera hur underbart insertet åldrats till en gråsilvrig ton, går inte att fånga magin på bild utan det är något som måste upplevas.

  Klockan finns i Värmland men viss möjlighet till f2f i huvudstaden finns, annars skickas den enligt överenskommelse. Har många referenser sedan tidigare affärer, retur inom 24h om klockan inte motsvarar beskrivningen.

  Tveka inte att PMa om ni undrar något.

  Pris: 22,8kkr head only.

  (Fler bilder ordnas vid intresse, de två sista är från föregående ägare)
  autavia2.jpeg autavia3.jpeg autavia.jpg autavia_1.jpg
   
  DrSbaitso, Ako, Grafton och 21 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps