Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Hjälp bezel SKX007

Diskussion i 'Hemslöjd, modd och fix' startad av mosse, 25 maj 2014.

 1. mosse
  Trådstartare

  mosse Bonde

  Inlägg:
  195
  Från:
  Lund
  Hejsan KS!
  jag har de senaste dagarna känt att bezeln på min skx007 har varit rätt trög att vrida. Så tänkte poppa av bezeln och rengöra lite. Problemet kom efteråt när jag skulle sätta tillbaka bezeln (hur fan gör man?). Fick bara på den "halvdant" så man inte kunde vrida och så de var en glipa mellan boetten och vridningen på ena sidan. Efter ett antal försök så går en liten stålring sönder (den som sitter mellan bezeln och boetten). Hur ska jag gå till väga för att fixa detta? finns de stålringar att köpa? hur sätter man på bezeln korrekt?

  http://fuskbugg.se/dl/rYQBre/IMG_4120.jpg
  [​IMG]

  Tack på förhand MVH, Mossetheman
   
 2. mosse
  Trådstartare

  mosse Bonde

  Inlägg:
  195
  Från:
  Lund
  Fick ihop skiten nu med en stor dos våld. Det märks dock att stålringen är av, vridningen låter lite underligt och går otroligt lätt (för enkelt). Så en ny sådan metallring skulle behövas i vilket fall tror jag..

  Hittade denna: http://www.10watches.com/apps/webstore/products/show/3729834
  kan det vara samma som till skx-modellerna tro?