Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Hjälp med gammal Iwc och omega.

Diskussion i 'Vintage' startad av Emil81, 5 juni 2016.

 1. Emil81
  Trådstartare

  Emil81 Torpare

  Inlägg:
  17
  Hej!
  Är första gången jag försöker posta här. Har på senare tid fått upp intresset för klockor. Berättade det för min far, som sa att han hade en hög med gamla klockor efter sin far. Klockorna låg i en låda och i inte så roliga skick. Så jag bestämde mig för att laga alla klockorna, även om jag inte kan ha dom. Nu är det två som är kvar å fixa en omega seamaster 600 från 1965 cal 601 löpnummer 22350302 boett ref 135.011. Vars verk är i dåligt skick å tavel pelarna var trasig. Har någon en donator klocka kanske?
  Den andra är en Iwc av okänd årtal å skick på verk, men går. Tavlan är i dåligt skick, är det något som går att göra något åt? Vill inte sätta det en ny. Känns som om den tappar lite av känslan farfar.
  Vart kan jag serva den? Bor i Mälardalen. Tack för att ni läste Emil
   

  Bifogade filer:

  Gummo gillar detta.
 2. eriksson850

  eriksson850 Friends of KS

  Inlägg:
  9.802
  Från:
  烏普薩拉
  Kul klockor och fin iwc, jag tycker inte tavlan var så farlig. Så länge loggan och index är kvar skulle jag inte vilja göra något åt den. Serva och använd den som den är och tänk på farfar. :)
   
  Emil81 gillar detta.
 3. mrt4

  mrt4 Stadsbo

  Inlägg:
  250
  Iwc klockan var ju fantastiskt!!!!

  Mvh Robin
   
  Emil81 gillar detta.