Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Hjälp med värdering av gammal Tudor 7966

Diskussion i 'Vintage' startad av RonJeremy, 26 augusti 2015.

 1. RonJeremy
  Trådstartare

  RonJeremy Bonde

  Inlägg:
  179
  Kom över en Tudor Prince Oysterdate 7966 för ett tag sen som mest blivit liggandes sedan inköp, 34mm kändes lite på gränsen för mig... Har försökt att googla fram information om referensen men verkar finnas en hel del olika modeller. Klockan är guldpläterad, har två stämplar mellan bandhornen på ena sidan, KB och 20. Ska vara från tidigt 60-tal. Som bilderna avslöjar så har tavlan lite smuts eller rost på sig, svårt att avgöra vad det är med blotta ögat. Kronan och glaset ser relativt fräscha ut och verkar ha blivit bytta inte allt för länge sedan. I klockan sitter ett ETA 2462. Mer info än så här har jag inte om klockan tyvärr. Är det någon som har någon ytterligare info kring modellen? Svårt att få ett hum om vad den är värd då det verkar vara en del variationer inom referensen 7966.

  IMG_2312.JPG IMG_2313.JPG IMG_2314.JPG

  All hjälp uppskattas! :)
   
  eriksson850, Stomatologen, mDavid och 1 annan gillar detta.
 2. Stomatologen

  Stomatologen Friends of KS

  Inlägg:
  4.770
  Kan tyvärr inte hjälpa dig men den ser tuff ut!
   
 3. Joshua3

  Joshua3 Friends of KS

  Finns massa olika Tudors på 34mm det är en djungel, men börja med att kolla och jämföra bilder om allt ser original ut osv. Tror Kaplans kan ha sålt endel sånna om du kan söka där på gamla auktioner...

  Tycker den ser cool ut i alla fall