Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

OHPF Iwc3239 mot något spännande

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av oskarponken, 30 oktober 2015.

 1. oskarponken
  Trådstartare

  oskarponken Borgare

  Inlägg:
  530
  har fegat ut på detta byte tidigare men ger det en chans till då flipparsjukan greppat sina klor i mig. Har en IWC 3239, köpt på motion in time i NYC våren 2014, använd i princip varje dag sedan dess ch har en hel del spår av användning. Är sugen på ett byte, kanske en 214270? En 16610? En Bratte SOH? En annan IWC? En Carrera av klassiskt snitt plus pengar? En orange PO 42mm plus lite smet? Finns en hel del tänkbart så hör av er. Kommer med box, kvitto, garanti kvar men tyvärr inget cert. Referenstråd finns. Hör av er! Bytesvärde runt 36 t.kr och retur självklart om något inte stämmer md beskrivning eller något händer under affärens gång. image.jpeg image.jpeg
   
  laketwig, farbrorstork, DrSbaitso och 6 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps