Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Köp/Sälj - reminder

Diskussion i 'Diskussion' startad av Denke, 9 oktober 2014.

 1. Denke
  Trådstartare

  Denke Drottning Kristina Admin

  Inlägg:
  12.273
  Från:
  Stockholm
  På förekommen anledning vill vi uppmana alla som använder köp/sälj att ta en titt på riktlinjerna. Specifikt den del som handlar om bumpning av säljtrådar. Vi har en inbyggd begränsning som egentligen ska hindra fler bumpningar än 1/dygn. Denna begränsning har dock strulat lite men vi jobbar på att den snart ska funka som tänkt.

  Tills dess uppmanar vi alla att inte bumpa fler gånger än 1gång/dygn. Om någon bumpar fler gånger än så kommer vi att släcka hen's annons i 24h. Mest för att vi så sällan bestraffar och disciplinerar medlemmar, en vill ju passa på när möjlighet ges.

  Och, vänligen, ta en titt på detta innan du annonserar

  :)
   
  Mforce, Mr_Jonas, Randel och 16 andra gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield