Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Important watches på Stockholms auktionsverk

Important watches nu live på Stockholms Auktionsverk, och klockexpert Per Ekelund finns på plats på visningen den 14-15 oktober.
Ta gärna med egna klockor om du är intresserad av en värdering eller försäljning.

Välkomna!
Mer information i tråden >>

Köpa Rolex i Tyskland/Polen/Tjeckien

Diskussion i 'Diskussion' startad av Gustav.S, 18 juli 2013.

 1. Gustav.S
  Trådstartare

  Gustav.S Bonde

  Inlägg:
  50
  Från:
  Stockholm
  Hej!

  Jag ska på en roadtrip ner till Tyskland/Polen/Tjeckien. Funderar på om det finns några vettiga affärer där man kan slå till på en beggad Rolex när man ändå är nere?

  Kommer åka förbi Hamburg, Berlin, Opole, Krakow, Prag.

  Kommer tyvärr lämna min GMT Master II Rootbeer hemma då jag inte vill bli av med den... Men jag behöver en vardagsklocka och det måste givetvis vara en Rolex ;) (någon form av tråkighet i stål, blää).

  [​IMG]
   
 2. manekin

  manekin Bonde

  Inlägg:
  88
  kan inget om ADn i Polen, men i Krakow finns en bra urmakare "Piotr Kowal" på en tvärgata från stora torget....han tog 1600:- för en service på min Oris, som måste anses vara billigt. Verkar vara Krakows svar på Rob Engström, vet dock ej hur han är med Rolex...
   
 3. Andsan

  Andsan Borgare

  Inlägg:
  790
  Från:
  Täby
  Gustav, inte behöver du oroa dig för att bli av men klockan. Jag har besökt både Prag, Berlin och på måndag åker jag till Krakow.
  Jag är inte det minsta oroad att bli bestulen/rånad. Jag har burit både Glashütte och Rolex och detta har inte attraherat någon tjuv i dessa länder. Man behöver kanske inte sitta och "flascha" med den och kanske undvika smala mörka gränder, men det är ju sådant man rekommenderar även i Sverige. I Berlin finns fler butiker utmed Kurfürstendamm och Friedrichstrasse. De säljer mest nya. Försök att googla lite så hittar du säkert något intressant.

  Ha en trevlig resa

  /Anders
   
 4. Donkii

  Donkii Catch me if you can!

  Inlägg:
  10.250
  Från:
  Östersund
  Jag har bilat genom Europa och det är lite annorlunda att vara längs vägen kontra att vara i en stad där det florerar av turister om dagarna. Jag har både sett och varit mycket mycket nära att råka ut för dessa vägpirater i Polen och dem parkerar helt enkelt en eller två bilar över vägen då det kommer utlandsreggade bilar och tar det dem önskar mot att du slipper fysiska men :)

  Så ska du bila, lämna klockan.. Annars kan jag bara säga att det är en riktigt trevlig resa ni kommer att ha framför er. Jag hade nog åkt via Österrike en sväng också genom alperna för där är det sjukt magiskt att åka denna tid på året :)

  Ha en fin fin resa :)
   
 5. Hmmmm

  Hmmmm Bonde

  Inlägg:
  140
  Var i Prag i mellandagarna och då hade de både Daytona stål med vit och svart urtvla inne. 10 000 EUR ink moms. Köpte den ej tyvärr men däemot en 2009 som man trashat / använt väl :D
   
Mårtenssons ur Brookfield