BluesmanV8
Rolex
Skall vara så färskt som möjligt och hängmörat vid behov. Gris och lamm kräver inte mörning men en del nötkött gör det.
Jag är så inihelvete trött på butikernas vacuummörade kött av alla de slag.
Köttet får en härsken doft, som försvinner efter en kvart i frihet , vilket gör att jag inte vill ta i det med tång. Man vacuumförpackar kött som inte behöver det med skum doft som följd.
Jag har nu köpt en halv gris och en kvarts highland cattle samt en extra frys.
Ni som jagar och slaktar fattar vad jag menar, doften av kött, färskt eller hängmörat är mild, fin och något helt annat än förpackat butikskött.
Kanske inbillar jag mig men smaken är mycket bättre än förpackat kött.
Så här, i mellandagarna, ville jag klaga lite och detta kändes naturligt och nära.
Tala med din närmste köttbonde. Köp finkött och stöd bönnera!
Jag är så inihelvete trött på butikernas vacuummörade kött av alla de slag.
Köttet får en härsken doft, som försvinner efter en kvart i frihet , vilket gör att jag inte vill ta i det med tång. Man vacuumförpackar kött som inte behöver det med skum doft som följd.
Jag har nu köpt en halv gris och en kvarts highland cattle samt en extra frys.
Ni som jagar och slaktar fattar vad jag menar, doften av kött, färskt eller hängmörat är mild, fin och något helt annat än förpackat butikskött.
Kanske inbillar jag mig men smaken är mycket bättre än förpackat kött.
Så här, i mellandagarna, ville jag klaga lite och detta kändes naturligt och nära.
Tala med din närmste köttbonde. Köp finkött och stöd bönnera!