Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Klarlunds Vesterbrogade...

Diskussion i 'Goodguys & Badguys' startad av MKRGG, 3 oktober 2013.

 1. MKRGG
  Trådstartare

  MKRGG Koprolog

  Inlägg:
  4.671
  Från:
  chokladfabriken
  ...vilket föredöme när det gäller service. Min PAM 422 pajade, jag mejlade Klarlunds och fick den inlämnad på plats av en god vän på tjänsteresa. Deras urmakare kunde inte greja den så de skickade klockan till PSC i Amsterdam. Några veckor senare kom ett SMS om att pannan nu var klar för upphämtning i Köpenhamn. Jag droppade ett mejl och frågade om de kunde skicka den till mig i Sthlm och javisst kunde de det. Dagen efter var den ute för leverans.
  Jaha tänker du nu, ska det inte funka så här? Jodå men lägg till att Klarlunds svarat på alla mina 17 mejl inom 30 minuter, informerat mig om alla steg de genomfört, burit fraktkostnaden samt varit oförskämt trevliga hela tiden.
  Definitivt goodguys!
   
  Ariste och jabla gillar detta.
 2. jabla

  jabla Förgöraren

  Inlägg:
  22.617
  Från:
  Helsingborg
  Butiken är definitivt värd ett besök om ni är i Köpenhamn.
   
  MKRGG gillar detta.